Pomáhám podnikatelům tvořit profesionální weby, které dokonale naplňují potřeby návštěvníků a ve dne v noci prodávají. Zjistěte o mně více.

Drsná realita většiny dnešních webů

Drsná realita většiny dnešních webů

Když jsme se minule bavili o tom, jestli můžete web využít i pro své podnikání, napadlo mě ještě něco. Spousta lidí, kteří si nechají vytvořit web, si totiž naivně myslí, že díky webu se k nim hned začnou hrnout davy nových zákazníků. Pak se ale diví, že se tak nestane. A to ani v případě, že jejich web je nádherně graficky zpracovaný a stál klidně několik desítek tisíc! Proč je tomu tak?

Když se podíváte na weby firem a podnikatelů, co vidíte jako první? Že by to byla nabídka jejich produktů nebo služeb, které se snaží za každou cenu prodat? Co když na takový web přijdete náhodou? Zaujme vás, nebo se otočíte a už nikdy se nevrátíte? Máte svůj web nebo se teprve chystáte na jeho vytvoření? Pak se inspirujte tímto článkem.

Snažte se být jiní, než většina ostatních

Nesnažte se na svém webu za každou cenu hned prodat. Budete tak lépe vypadat v porovnání se svou konkurencí, lidé vám budou více důvěřovat a ve finále pak prodáte mnohem snáz. Zní to jako zázrak? Možná ano. Možná je to ale jen o té správné strategii. Každopádně to má svou logiku, co říkáte? Jaký je váš názor? Napište ho dolu do komentářů.

A pokud byste chtěli mít web, který vás odliší od konkurence, a nechcete se do jeho tvorby pouštět na vlastní pěst, mrkněte na tuto stránku.

Chci vytvořit skvělý web >>>

Pomáhám podnikatelům tvořit profesionální weby, které dokonale naplňují potřeby návštěvníků a ve dne v noci prodávají.

Odebírejte novinky

Klikněte na tlačítko a vložte svůj e-mail. Jakmile tady bude něco nového, budete o tom vědět mezi prvními.

Komentáře

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře. Zásady zpracování osobních údajů.