Pomáhám podnikatelům tvořit profesionální weby, které dokonale naplňují potřeby návštěvníků a ve dne v noci prodávají. Zjistěte o mně více.

Mohu web použít i pro své podnikání?

Mohu web použít i pro své podnikání?

Vítám vás u tohoto článku. Minule jsme si povídali o tom, jestli je pravda, že kdo nemá web, nemůže podnikat. Věřím, že jsme tuto otázku dostatečně objasnili a jak jsem slíbil, dnes se podíváme na to, jestli je web vhodný i pro to vaše podnikání.

Občas se setkávám s otázkami svých klientů, jestli pro ně web má vůbec smysl, jestli ho lze aplikovat na jejich obor podnikání a jestli to pro ně nebudou jen zbytečně vyhozené peníze. Na všechny tyto a další podobné otázky odpovídám tak, že je třeba mít takový web, který bude svým návštěvníkům dávat hodnotné informace a to i bez toho, aby něco museli platit. Většina webů totiž jen nabízí služby a produkty na prodej, a je pak těžké návštěvníky přesvědčit, aby se zase vrátili.

Na co se mě klienti ptají?

  • Mohu web použít i pro své podnikání? – Myslím si, že web může pomoci každému podnikání, ve kterém jste schopni návštěvníkům webu nabídnout něco hodnotného, díky čemu se odlišíte od své konkurence. Váš web se stane oblíbeným místem, na které se lidé budou rádi vracet, protože tam najdou nové informace, které je zajímají. Jakmile přijde ten správný čas, je velká pravděpodobnost, že využijí právě vašich služeb.
  • Má pro mě web vůbec nějaký smysl? – Pokud už teď víte, že s webem nechcete mít nic společného, že si ho sice necháte vytvořit, ale dále se mu nebudete věnovat, pak jsou dvě možnosti. Tou první je najmout si někoho, kdo bude s vaším webem pracovat, dávat na něj další a další obsah. Pak smysl určitě má a časem si možná vyčtete, proč už web dávno nemáte. Pokud by se vašemu webu nadále opravdu nikdo nevěnoval, pak asi nemá smysl ho mít. Připravíte se ale o jeden z nejlepších nástrojů pro svůj byznys.
  • Myslíte, že pro můj obor je to vhodné? – Pokud si uvědomíte, že i v tom vašem oboru je možné dodávat lidem hodnotu, díky které si vás budou pamatovat a budou vás mít rádi, pak rozhodně ano.
  • Nestačila by jen stránka na Facebooku? – Stránka na Facebooku je sice fajn, ale uvědomte si, že lidé se dnes na Facebooku baví a nehledají služby. Mít vlastní web je základ. Facebook je pak skvělým místem, kde můžete svůj web propagovat, sdílet na něm obsah svého webu a přitahovat nové návštěvníky na web, kde je přeměníte na zákazníky.
  • Budu s tím umět pracovat? – Díky moderním platformám už dnes nemusíte být grafik ani programátor. Dnešní weby se obsluhují tak snadno, že by to mohlo zvládnou i malé dítě. Není se čeho bát 🙂

Dává vám to smysl? Pokud ano a chcete vědět více, pokračujte na tuto stránku a dozvíte se, jak si i vy můžete vytvořit profitující web.

Chci si udělat profitující web >>>

Pomáhám podnikatelům tvořit profesionální weby, které dokonale naplňují potřeby návštěvníků a ve dne v noci prodávají.

Odebírejte novinky

Klikněte na tlačítko a vložte svůj e-mail. Jakmile tady bude něco nového, budete o tom vědět mezi prvními.

Komentáře

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře. Zásady zpracování osobních údajů.