Pomáhám podnikatelům tvořit profesionální weby, které dokonale naplňují potřeby návštěvníků a ve dne v noci prodávají. Zjistěte o mně více.

Platební brána ThePay. Umožněte lidem pohodlně zaplatit

Také když něco nakupujete přes internet, musíte to mít hned? Zvlášť když se jedná o různé elektronické zboží jako třeba knihy, hudba nebo online kurzy? Pokud nechcete zbytečně platit za dobírku ani čekat, než se provede platba bankovním převodem, řešením je platební brána. Zaplatíte, prodejce má hned peníze na účtu a zboží může být během chvíle u vás.

Podobně to mohou mít i návštěvníci vašeho webu nebo eshopu. Prodáváte ebooky, videa nebo zrovna online kurz? Máte malý eshop s fyzickými produkty? I vámi poskytované možnosti placení mohou mít vliv na finální rozhodnutí zákazníka, jestli si ten či onen produkt koupí u vás nebo půjde jinam.

Platební brána ThePay

Pokud budete hledat řešení platební brány pro svůj web nebo eshop, zjistíte, že platebních bran už i u nás existuje několik. A kdo se v tom má vyznat. Každá nabízí jiné podmínky.

Za sebe mohu více než doporučit platební bránu ThePay, se kterou máme jen ty nejlepší zkušenosti. Jako první nabízí nejen výhodné podmínky, ale především možnost registrace online. Otravné papírování prostě hodíte za hlavu.

Prvotní registraci vyřešíte doslova za chvíli. Se vším ostatním vám ochotně pomohou pracovníci podpory platební brány. Samotné platby kartou můžete začít používat už za pár dní.

K dispozici jsou téměř dvě desítky platebních metod a funkce jako opakované platby, QR kódy, Apple Pay, odložené platby, cizí měny a podobné moderní vychytávky, které prostě musíte mít.

Kolik vás to bude stát

Určitě vás zajímají především cenové podmínky. U ThePay jsou jasné a srozumitelné. Aktivace platební brány je zdarma. Nemusíte přemýšlet ani nad tím, jaký zvolit tarif. Prostě se jen zaregistrujete a prodáváte. Tarif se nastaví automaticky podle obratu za předchozí měsíc. Pokud se vám bude dobře dařit, můžete mít vše už od 0,79 % za transakci. Navíc výplata na bankovní účet je zdarma.

  • 0,79 % + 0 Kč při obratu na 1 000 000 Kč měsíčně, 0 Kč výplaty, 0 Kč vedení platební brány
  • 0,89 % + 0 Kč při obratu 250 000 – 1 000 000 Kč měsíčně, 0 Kč výplaty, 0 Kč vedení platební brány
  • 0,99 % + 0 Kč při obratu do 250 000 Kč měsíčně, 0 Kč výplaty, 139 Kč vedení platební brány

Klikněte zde a proveďte rychlou online registraci.

Integrace do webu

Častou překážkou, proč řada obchodníků ještě platební bránu nepoužívá, je integrace do webu. Ta se obvykle neobejde bez zásahu programátora, který vše nastaví a propojí.

Pokud pro řešení online fakturací využíváte moderní systém FAPI, bude to ale jiná muzika. Platební bránu ThePay si v něm nastavíte za minutku úplně sami. Žádné programování.

Moje doporučení

Pokud FAPI ještě neznáte, přečtěte si článek, ve kterém jsem o tomto skvělém systému psal.

A pokud si ani přesto nevíte rady, nebo na to jednoduše nechcete být sami, ozvěte se. Rádi vám pomůžeme. Napište nám, co je pro vás překážkou a s čím byste rádi využili naší pomoc.

Pomáhám podnikatelům tvořit profesionální weby, které dokonale naplňují potřeby návštěvníků a ve dne v noci prodávají.

Odebírejte novinky

Klikněte na tlačítko a vložte svůj e-mail. Jakmile tady bude něco nového, budete o tom vědět mezi prvními.

Komentáře

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře. Zásady zpracování osobních údajů.