Pomáhám podnikatelům tvořit profesionální weby, které dokonale naplňují potřeby návštěvníků a ve dne v noci prodávají. Zjistěte o mně více.

Cesta nadšeného zákazníka

Máte krásný nový web. Teď je ta pravá chvíle přidat správné ingredience a uvést všechno do pohybu. Teď je čas, otevřít bránu svého webu a přivítat nové návštěvníky. Cesta nadšeného zákazníka má těchto 7 kroků:

  • Upoutání pozornosti,
  • hodnota a získání kontaktu,
  • vzdělání, inspirace a důvěra,
  • přirozený prodej,
  • zákaznická péče,
  • doporučení,
  • nadšený zákazník.

Krok 1. – Upoutání pozornosti

Tohle je první setkání s vaším potenciálním zákazníkem. Je třeba ho na první pohled zaujmout, aby z vás nemohl spustit oči. Ideálním pomocníkem je na to Facebook a Facebooková reklama.

Krok 2. – Hodnota a získání kontaktu

Je to jako na prvním rande. Ukažte a vydejte ze sebe to nejlepší, co můžete. Samozřejmě zdarma. Nikdo přece neříká, že hned na prvním rande musíte toho druhého žádat o ruku. Pro začátek stačí získat kontakt.

Krok 3.- Vzdělání, inspirace a důvěra

Získaným kontaktem to nekončí. Vzdělávejte své kontakty, inspirujte je k akcím a ukažte jim, že poznat vás bylo to nejlepší, co je mohlo potkat. Jen tak budou důvěřovat tomu, co děláte a také vám samotným.

Krok 4. – Přirozený prodej

Svým kontaktům nemusíte nic nutit. Vaše služby a produkty po vás budou chtít ve čtvrtém kroku úplně sami. A jak často píši na svém webu, nehoňte se za svými návštěvníky, chtějte web, díky kterému za vámi budou chodit sami.

7 TIPŮ, ABY VÁM WEB VYDĚLÁVAL

Příručka pro podnikatele, kteří nemají web, nebo jim ten stávající nefunguje. 7 oblastí, které většina podnikatelů podceňuje, dělá je špatně nebo dokonce vůbec.

Krok 5. – Zákaznická péče

Mohlo by se zdát, že prodejem vše končí. Právě naopak! Teď to začíná být zajímavé. Své zákazníky musíte opečovávat, aby se u vás cítili jako v bavlnce. Díky tomu vás budou opravdu milovat a navíc u vás rádi znovu nakoupí.

Krok 6. – Doporučení

Pokud váš zákazník došel až sem, máte už téměř vyhráno. Je více než pravděpodobné, že vás doporučí i ostatním. Tady se sněhová koule začíná nabalovat.

Krok 7. – Nadšený zákazník

V podnikání není nic lepšího, než slyšet ohlasy nadšených zákazníků, kterým vaše práce pomohla vyřešit různé problémy. Tady všechna ta dřina začne dávat smysl a sílu jít dál. Je to úžasný pocit 🙂

Teď je váš čas

Na mém webu si teď můžete stáhnout úplně zdarma příručku se 7 tipy, aby vám web vydělával. Využijte ji pro své podnikání a odhalte 7 oblastí, které většina podnikatelů podceňuje.

A příště se podíváme na to, jak založit firemní stránku na Facebooku, a také jak nastavit jednoduchou Facebookovou reklamu. Mějte krásné dny.

Pomáhám podnikatelům tvořit profesionální weby, které dokonale naplňují potřeby návštěvníků a ve dne v noci prodávají.

Odebírejte novinky

Klikněte na tlačítko a vložte svůj e-mail. Jakmile tady bude něco nového, budete o tom vědět mezi prvními.

Komentáře

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře. Zásady zpracování osobních údajů.