Pomáhám podnikatelům tvořit profesionální weby, které dokonale naplňují potřeby návštěvníků a ve dne v noci prodávají. Zjistěte o mně více.

Nejlepší program na tvorbu webu?

Nástrojů, kterými můžete postavit vlastní web, v dnešní době najdete několik. Jen jeden z nich mě ale ohromil natolik, že ho bez otálení doporučuji každému, kdo chce díky webu posunout své podnikání na nový level. Mluvím o MioWebu. Pokud se mě někdo zeptá, jestli tohle je ten nejlepší program na tvorbu webu, odpověď bude jasná. Rozhodně ano!

Pokud si teď říkáte, že nejste programátor a už vůbec ne grafik, budete se divit. V MioWebu nic takového nepotřebujete.

Dnes tak trochu ze života

Nedávno jsem měl konzultaci s klientkou, která měla vytvořený web v úplně jiném systému. Nechala si ho vytvořit za několik desítek tisíc od firmy, která weby tvoří ve svém systému. Po několika letech se jí ale nelíbilo, že jí každá změna na webu stojí další tisíce. Hledala jiné řešení.

Její web byl uživatelsky absolutně needitovatelný. Ano, tady už člověk musel být programátor, aby upravil nadpis, přidal obrázek nebo nedej bože novou stránku. Nabídl jsem ji předělání do MioWebu, do čehož se jí na začátku moc nechtělo. Ale pak přišel zlom. Pár drobných změn, které naposledy na svém starém webu chtěla udělat, ji stálo několik tisíc. V MioWebu jsem před jejíma očima vytvořil to stejné za deset minut.

Ano, této klientce jsme nakonec vytvořili zbrusu nový web. Vypadá moderně, dokáže automaticky komunikovat s návštěvníky a co je nejdůležitější, klientka už nepotřebuje naši další pomoc. S webem se během pár hodin naučila pracovat a všechno co potřebuje, si udělá sama na pár kliknutí.

Pokud čtete mé články pravidelně, možná namítnete, že už jsem o MioWebu jednou psal. To je pravda, ale dnes jsem se chtěl podělit o ryze praktickou zkušenost.

Přehráním videa souhlasíte se zásadami ochrany osobních údajů YouTube.

Zjistit vícePovolit video

Pokud máte podobnou zkušenost se svým stávajícím webem, nebo si chcete začít nový web teprve tvořit, zamyslete se. Pokud si uvědomíte, kolik času ušetříte, když budete používat profi nástroj, který skvěle funguje, má skvělou podporu a web je díky němu krásný i na mobilu, bude vám možná i ta nejdražší varianta MioWebu připadat levná.

Nikdy není pozdě začít. Zvlášť když teď můžete začít úplně zdarma. Vyzkoušejte si MioWeb zdarma na této stránce. Třeba to bude láska na první pohled.

Příště vám ukážu ještě dva další nástroje, které přímo spolupracují s MioWebem. Celá tahle trojice je to nejlepší, co může pro své podnikání díky internetu použít opravdu každý.

Dnes si můžete za pár korun dovolit to, co dříve mohly jen velké firmy (za miliony).

ZDARMA - NÁVOD JAK UDĚLAT WEB

Abyste měli vlastní web, nemusíte být grafik ani programátor. S tímto návodem to zvládnete třeba za jedno odpoledne úplně sami. Vyzkoušejte si, jak je to snadné.

Tagy:
Pomáhám podnikatelům tvořit profesionální weby, které dokonale naplňují potřeby návštěvníků a ve dne v noci prodávají.

Odebírejte novinky

Klikněte na tlačítko a vložte svůj e-mail. Jakmile tady bude něco nového, budete o tom vědět mezi prvními.

Komentáře

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře. Zásady zpracování osobních údajů.